Friday, May 06, 2005

Teine nädal

Elu Karus on vahepeal kulgenud oma tavapärast rada mööda. Kohalikud ei tee enam minust väljagi. Alles nüüd saan ma häirimatult jälgida nende igapäevast tegutsemist. Esmakordselt saab keegi väljastpoolt Karu näha sellist vaatepilti.
Nüüd siis natuke sündmustest mis on aset leidnud:
Kurjakuulutav silt väravate pealt on kadunud, kuid niisamuti ka viimased voodid mis veel vedelesid ilma omanikuta. Voodivaras jõudis lõpuks kõigile järgi.
Traditsioonilise koristamisega on vahepeal paar korda jälle tegeletud. Ilma selleta ei möödu Karus ühtki nädalat. Ammu pole näidanud nägu Valge Hõim. Mis nendega juhtunud on? Kas peaks juba muretsema hakkama? Kas nad on sattunud voodivarga ohvriks?
Hõimu nõid on vahepeal hakanud tarbima kahtlase mõjuga jooke. Peale nende konsumeerimist on tema käitumises näha drastilist muutust. Ta koordinatsioon ja tasakaal tundub olevat häiritud ja ta produtseerib kahtlaseid häälitususi, nagu matkiks kassi. Ma ei ole veel täielikult mõistnud selle rituaali tähendust tema jaoks, kuid ma püüan seda rohkem uurida, kui ta oma retkelt tagasi tuleb (ta on jälle kadunud).

1 Comments:

At May 07, 2005, Anonymous Anonymous said...

patjadest me siinkohal rääkima ei hakka

 

Post a Comment

<< Home